Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Değişime ve gelişime açık, teknolojiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, işbirliğine yatkın , yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, eleştiriye açık, öz eleştirisini yapabilen ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı TEOG Türkiye Birincisi ESRA KALIN

Saatler: 08:40-11:50 Öğle Arası 13:00-15:20 Bitiş
Isınma: Kalorifer( Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz BEYAZ BAYRAK almıştır. Ayrıca Beslenme Dostu Okul Projesine Başvurumuz vardır.

Telefon - 0505 723 82 59 0535 521 76 85

WEB - https://mazidagicumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - KAYALAR MAH. KAYALAR CAD. NO 52 İÇ KAPI NO 1 MAZIDAĞI / MARDİN

Adres - KAYALAR MAH. KAYALAR CAD. NO 52 İÇ KAPI NO 1 MAZIDAĞI / MARDİN

Ulaşım İlçeye ulaşım en yakın iller olan Mardin ve Diyarbakır illerinden kara yolu ile olmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.