Abdurrahim ŞIK - Müdür

1974 yılında Mardin´in Mazıdağı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı. Liseden sonra 1992 yılında ilçeye bağlı Arısu köyünde vekil öğretmen olarak çalıştı. Aynı yıl Mardin Meslek yüksek okulunu kazanıp orda öğrenim gördü. 1995 yılında Dicle üniversitesi Eğitim Fakültesini kazandı. 1999 yılında mezun olup aynı yıl öğretmen olarak Mazıdağı ilçesi Atatürk İlkokuluna atandı. 5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra bakanlığın Müdür yardımcılığı sınavında başarılı olarak  yönetciliğe başladı. Sırası ile Mimar Sinan İlköğretim okulunda Müdür yardımcısı, Atatürk İlköğretim Okulunda Okul Müdürü,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü, Fosfat Ortaokulunda Okul Müdürü, Etibakır Ortaokulunda Okul Müdürü, Cumhuriyet Ortaokulunda  ve  Gazi ortaokulunda Müdür Yardımcısı görevlerini yürüttü. 07.10.2019 tarihinden itibaren de Cumhuriyet Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak bu görevi yürütmektedir.  Evli ve 4 çocuk babasıdır.

(505) 723 8259 Eposta